Első nyertesünk:  Bökfi József

Második nyertesünk: Kerepesi Vivien

Harmadik nyertesünk: Bodnár Norbert

Negyedik nyertesünk: Pintér Laura

Ötödik nyertesünk: Preller Marianna


Tombol a nyár, és minden cipőben töltött pillanat hosszú óráknak tűnik a 40 fokos melegben, vagyis éppen itt az ideje papucsra váltani a lábbeliket!

Méghozzá nem is akármilyenre!

Life Style Shop  jóvoltából a legmenőbb brazil Rider papucsok közül választhatsz!

Iratkozz fel hírlevelünkre a jobb oldali feliratkozó form segítségével, és máris részt veszel a nyereményjátékunkban, ahol tiéd lehet az öt pár brazil Rider papucs egyike!

web_picture

Lassulj velünk, és nyerj egy Rider papucsot!

Játékszabály

A játékban részt vesz mindenki, aki 2014. június 20. és 2014. július 25. között feliratkozott a Pillanat Nyomában hírlevélre. A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményjátékból kizárja azokat, akik nem valós e-mail címet és / vagy nevet adtak meg a feliratkozásnál.

A játék öt héten keresztül zajlik, és öt fordulóból áll, amelyek során egy nyertest sorsolunk ki. A sorsoláson a fordulók során a sorsolás időpontjától (lásd Sorsolási időpontok) számított legalább 4 órával korábban beérkezett érvényes (valós nevet és e-mail címet megadó) feliratkozók vesznek részt.

Minden forduló után egy szerencsés nyertesünk választhat magának egy Rider papucsot a Life Style Shop promócióban elérhető kínálatából, amelynek körét Life Style Shop jogosult meghatározni.

A nyerteseket a sorsolást követő 24 órában közzé tesszük a Pillanat Nyomában Facebook oldalán, valamint e-mailben felvesszük velük a kapcsolatot a részletek egyeztetésének érdekében.

Minden játékosunk csak egyetlen nyereményre jogosult, valamint minden esetben a játék addigi teljes időtartama alatt feliratkozottak közül sorsolunk.

A játékban nem vehetnek részt a Pillanat Nyomában projektben közvetlenül vagy közvetetten résztvevők, illetve azok közvetlen hozzátartozói.

Sorsolási időpontok

Első sorsolás: 2014.06.30. 14 óra
Második sorsolás: 2014.07.08. 14 óra
Harmadik sorsolás: 2014.07.14. 14 óra
Negyedik sorsolás: 2014.07.21. 14 óra
Ötödik sorsolás: 2014.07.28. 14 óra

A nyereményjáték szervezője a Taksa 2000 szolgáltató Kft.